skip to Main Content

Gebouw, plein en omgeving

De zevenster staat in de groene omgeving van de Oldenzaalse wij De Thij.

Het gebouw beschikt over 8 lokalen. Naast de klaslokalen is er een grote zaal en is een speciaal lokaal bestemd voor houtbewerken, handwerken en een ICT-lokaal. Daarnaast zijn in het gebouw de directie, administratie en interne begeleiding gehuisvest.

De school ligt nabij het natuurgebied ’t Hulsbeek, hier maken we gedurende het schooljaar veevuldig gebruik van. Rondom de school licht een prachtig natuurlijk speelplein waar ieder seizoen genoeg te beleven valt.

Het plein is zo ingericht dat ieder kind hier wordt uitgedaagd en het bijdraagt aan een goede motorische ontwikkeling. De kleuterklas heeft op het plein een eigen omheinde ruimte met veel leuke materialen om het buitenspelen tot een feestje te maken. Weer of geen weer onze kinderen spelen altijd lekker buiten!

Zaal(huur)

De Zevenster beschikt over een prachtig ruime zaal. Deze zaal vormt het hart van de school, met alle klaslokalen er omheen gebouwd. Deze ruimte wordt door de school gebruikt voor allerlei activiteiten als muzieklessen, toneel en natuurlijk de viering van de jaarfeesten.

Buiten schooluren is het mogelijk onze zaal te huren voor workshops, bijeenkomsten, muziek of toneellessen.  Voor informatie, kosten en mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze administratie administratie@vrijeschoololdenzaal.nl

Back To Top